Zelený ječmen GW

 

Zelený ječmen GW  - doplněk stravy - obsahuje celou škálu biologicky aktivních látek.

 

O hodnotě nápoje rozhoduje nejen složení, ale i forma zpracování. Produkt je zpracováván natolik šetrně, že obsahuje široké spektrum živých enzymů.

Enzymatická aktivita byla měřena u mnoha enzymů, jako např. u superoxiddismutázy.

 

Ječmen neobsahuje žádné přísady, jde o zcela čistý přírodní produkt!

Produkt není pasterován a je maximálně vstřebatelný.

 

Kde se ječmen pěstuje

 

Ječmen se pěstuje v Utahu v nadmořské výšce 1500 m n.m. na plochách bývalých jezer sopečného původu. Půda je zde bohatá na minerály a rostliny mají výjimečný obsah zásadotvorných živin. Listy se sklízí v době jejich nejvyšší výživné hodnoty, t.j. okolo výšky 30 cm. Surovina, šťáva z listů, se suší při teplotě 31°C, aby si zachovala enzymatickou hodnotu. Vysušená šťáva z ječmene neobsahuje lepek (gluten).


 

Užitek ječmene GW

 

Ječmen je enzymatický nápoj plný biologicky aktivních látek. Představte si mladou rostlinku ječmenné trávy, jak klíčí, proráží tvrdou krustu zeminy a dynamicky roste vzhůru ke slunci. Tento druh energie a vlastností nám rostlinka předává. Sklízena je v období nejvyšší vitality, kdy přímo saje nesmírné množství živin a energie ze země, vody, vzduchu a slunce. V tichu svého rostlinného těla zpracovávají základní stavební kameny, které přetvářejí na složitější látky. Ty potom svým tělem předávají nadřazeným životním formám.

Nápoj z ječmene můžeme vnímat jako pomyslnou potravinovou základnu. Jako jsou pevné základy předpokladem úspěšné stavby rodinného domu, jsou zelené potraviny předpokladem bezpečí našeho jídelníčku. Hans Günter Berner v knize „Hladovění nad plným hrncem“ vykresluje človíčka, který se cpe, tloustne, ale přesto umírá na nutriční podvýživu... Vyčerpaná půda živí „hladové“ plodiny. Ty zase sytí nás, a proto, i přes špeky okolo vlastního pasu, umíráme hlady.

 

Návod k použití a doporučená denní spotřeba

 

Pro dospělé 1 čajovou lžičku 2x denně ideálně nalačno, cca 30 minut před jídlem nebo 2 hodiny po jídle, vždy však s nejméně hodinovým odstupem od klasických léků.

Dětem do tří let půl čajové lžičky 1x denně.

 

Zelené potraviny můžeme vnímat jako „koncentrovanou“ zeleninu, proto obecně platí, že dávkování závisí na životním stylu uživatele. Předávkování nápojem z ječmene nehrozí a poddávkování je zbytečné.

* Pro zachování enzymatické aktivity udržujte balení v temnu a suchu.

* Při přípravě nápoje používejte vodu studenou, nebo maximálně vlažnou a neperlivou.

 

Pro cenu mne kontaktujte


Firma je na trhu 16 letech - největší distributor zelených potravin na našich trzích.